МАКЕДОНСКИ ЖИВОТ

МАКЕДОНСКИ ЖИВОТ“ (Бу-курешт, 1963–1966) – периодично списание на македонската политичка емиграција во источноевропските земји, на македонски јазик. Објавени се вкупно 4 броја. С. Мл. „

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *