МАКЕДОНСКА енциклопедија / шглавен и одговорен редактор Блаже Ристовскиќ

МАКЕДОНСКА енциклопедија / шглавен и одговорен редактор Блаже Ристовскиќ. – Скопје :
Македонска академија на науките и уметностите, 2009. – 2 св. (1671 стр.) : илустр. ; 30 см

Содржина:
шТ.ќИ: А-Љ. -ЏЏИВ, 812 стр.
шТ.ќИИ: М-ш – Стр. 812-1671

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *