МАКЕДОНИЈА“

МАКЕДОНИЈА“ – фудбалски клуб формиран во Скопје со фузија на четири најдобри клубови тишта, железнички линии), мо-Фудбалскиот клуб „Македонија“ на првиот натпревар (1941)

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *