ЛИСП; Висионарѕ Идеас фор а Висионарѕ Футуре

ЛИСП; Висионарѕ Идеас фор а Висионарѕ Футуре. ЛИТ.: ПМФ 1946-2006, монографија, Скопје, 2006; БУ бр. 728/’99; Природноматематички факултет – Скопје 1946– 1996, Скопје, 1996, стр. 393; 60 години Природно-математички факултетСкопје,
Скопје, 2006, стр. 401. Н. Ц.

Стале Попов

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *