КОРЕОГРАФИИ: „Лабин и Дојрана“

КОРЕОГРАФИИ: „Лабин и Дојрана“ (Т. Прокопиев), „Дубровничка легенда“ (Љ. Бранџолица), „Македонска повест“ (Гл.
Смокварски) и др. Ем. Џ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *