БАТАЛЈОН „РАМИЗ САДИКУ“ в

БАТАЛЈОН „РАМИЗ САДИКУ“ – в. Прв косовски народноослободителен баталјон „Рамиз Садику“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *