СВЕТИТЕЛИ ОД МАКЕДОНИЈА

СВЕТИТЕЛИ ОД МАКЕДОНИЈА (Ⅸ–ⅩⅤⅠⅠⅠ в.) – поважни светители се: светителите просветите

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *