СИДЕРОКАСТРОН

СИДЕРОКАСТРОН – средновековно утврдување во Серско, в. Валовишта. К. Аџ.

Кочо
Сидовски

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *