МАКЕДОНСКИ (ХИЛФЕРДИНГОВ) КИРИЛИЧКИ ЛИСТ

МАКЕДОНСКИ (ХИЛФЕРДИНГОВ) КИРИЛИЧКИ ЛИСТ
– в. Фрагменти на кирилички старословенски текстови од македонско потекло.

„Македонскиј глас“, орган на македонската
емиграција во Бугарија (1885)

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *