МАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА БОГОСЛОВИЈА „СВ

МАКЕДОНСКА ПРАВОСЛАВНА БОГОСЛОВИЈА „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“ (Скопје) – средно богословско училиште на Македонската православна црква,

Изведувачите на балетот „Македонска повест“ од Глигор Смокварски (1953)

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *