„ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“

ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ –в. Првиот прилепски народноослободителен партизански одред „Гоце Делчев“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *