ВАРДАРЕЦ

ВАРДАРЕЦ – ветер што дува по долината на реката Вардар од шар Планина и Скопска Црна ГоМашкиот хор „Вардар“ во СкопјеВАРДАР”, МАшКИ ХОР

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *