БИТОЉСКЕ НОВИНЕ

„БИТОЉСКЕ НОВИНЕ“ (Битола, 1913–1915) – српски весник во Македонија. Главен уредник бил адвокатот Јоханан Мандил, а помошник-уредник шамуел-Самуило Алкалај. С. Мл.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *