БИТОЛСКА АРТИЛЕРИСКА БРИГАДА

БИТОЛСКА АРТИЛЕРИСКА БРИГАДА – в. Артилериска (Битолска) бригада на Четириесет и деветтата дивизија на НОВЈ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *