БЕРЗИТИЈА

БЕРЗИТИЈА – област и склавинија во Македонија, в. Верзитија. БЕРИЌ, Миленко Бориславов

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *