БАТАЛЈОН „ЈОРДАН НИКОЛОВ

БАТАЛЈОН „ЈОРДАН НИКОЛОВ“ – в. Прв кумановски народноослободителен баталјон „Јордан Николов – Орце“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *