БАТАЛЈОН „ХРИСТО БОТЕВ

БАТАЛЈОН „ХРИСТО БОТЕВ“ – в. Бугарски народноослободителен баталјон „Христо Ботев”. Христо БатанџиевБАТАНЏИЕВ, Христо Иванов

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *