БАТАЛЈОН „ХРИСТИЈАН ТОДОРОВСКИ-КАРПОШ

БАТАЛЈОН „ХРИСТИЈАН ТОДОРОВСКИ-КАРПОШ“ – в. Втори кумановски народноослободителен баталјон „Христијан Тодоровски-Карпош“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *