БАТАЛЈОН „СТРАШО ПИНЏУР

БАТАЛЈОН „СТРАШО ПИНЏУР“ – в. Народноослободителен баталјон „Страшо Пинџур“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *