БАТАЛЈОН „СТИВ НАУМОВ

БАТАЛЈОН „СТИВ НАУМОВ“ . в. Народноослободителен баталјон „Стив Наумов“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *