БАТАЛЈОН „МИРЧЕ АЦЕВ

БАТАЛЈОН „МИРЧЕ АЦЕВ“ – в. Народноослободителен баталјон „Мирче Ацев“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *