БАТАЛЈОН „БОРИС ВУКМИРОВИЌ

БАТАЛЈОН „БОРИС ВУКМИРОВИЌ“ – в. Втори косовско-метохиски баталјон „Борис Вукмировиќ“.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *