АМУРИ

АМУРИ – детали од невестинска капа. Изработени се со редење разнобојни монистра, плетење и поткит, долги ок. 37 цм. Сл. Ѓ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *