МАКЕДОНСКИ СТОМАТОЛОШКИ ПРЕГЛЕД“ –

„МАКЕДОНСКИ СТОМАТОЛОШКИ ПРЕГЛЕД“ – официјален орган на Ст. ф. и Македонското стоматолошко друштво во Скопје. Списанието излегува од 1977 г., по четири броја годишно во тираж од 1500 примероци и се дистрибуира до сите стоматолози во земјава и до заинтересираните во странство. Е. М.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *