КОРЕОГРАФИИ: „Валпургиска ноќ“

КОРЕОГРАФИИ: „Валпургиска ноќ“ (ш. Гуно), „Бахчисарајска фонтана“ (Б. Асафјев), „Франческа де Римини“ (П. И. Чајковски), „Болеро“ (М. Равел), „Лебедово езеро“ (П. И. Чајковски), „Тамара“ (М.
Балакирјев), „Охридска легенда“ (С. Христиќ) и др. Ем. Џ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *